Publicerad den

Tips på bloggar om design och livsstil

Tips på bloggar om design och livsstil

Här på designtips.nu skriver vi mycket om så kallade designklassiker. Det finns dock så mycket annat intressant inom design, inredning och livsstil. Därför har vi här sammanställt tips på bloggar vi gillar och som vi självfallet hoppas att du kommer uppskatta.

Nedan har vi listat 5 bloggar som vi tror att de flesta som är intresserade av design kommer att uppskatta. Det är inte ett försök till en ranking så bloggar listas i slumpmässig ordning.

Maria Soxbo 

Journalisten Maria Soxbo startade bloggen Husligheter redan 2007. Bloggen har nu bytt namn men dess fokus är desamma. Nämligen inredning, design, trender och stil. Likt oss har hon en förkärlek för designklassiker. Inte minst när det gäller lampor. Maria har också ett starkt “hållbarhetstänk”.

Bloggadress: Mariasoxbo.se

Trendenser

Om du gillar att följa bloggar och är intresserad av inredning känner du antagligen redan till bloggen Trendenser. Om inte har du massor av intressanta inlägg att gå igenom. Denna prisbelönta blogg startades av Frida Ramstedt redan 2005 och är en av de ledande bloggarna i Sverige idag. Fokus ligger som sagt på inredning men det bjuds även på tips inom livsstil och design.

Bloggadress: Trendenser.se

Trendspanarna

Gillar du dansk inredning och design tycker vi att du ska besöka Trendspanarna. Bloggen drivs av två systrar som ger dig både tips och inspiration. En perfekt blogg för dig som vill hänga med i de senaste trenderna samtidigt som du uppskattar danska klassiker inom design och heminredning.

Bloggadress: Trendspanarna.nu

Daniella Witte

Vi gillar Daniellas blogg då den är väldigt opretentiös och lättillgänglig. Här kan du ta del av mängder av inredningstips och låta dig inspireras. Bloggen är tydligt influerad av naturen, färger och vackra miljöer,

Bloggadress: Daniellawitte.se

Livstilsblogg.se

Som namnet antyder är detta en blogg som har ett bredare utbud än enbart design och inredning. I denna personliga blogg finner du även inlägg om varierande ämnen som exempelvis trädgård, matlagning och resor. En livsstilsblogg helt enkelt som vi varmt rekommenderar.

Bloggadress: Livsstilsblogg.se