Soffbord

Ett nytt soffbord med moderna design eller kanske en designklassiker? Alla soffborden som presenteras här går att köpa enkelt online.

Läs mer

När det gäller matbord och skrivbord kommer inte sällan funktion före design. När det gäller soffbordet finns det dock gott om utrymme för variation och fantasi. Exempelvis finns det gott om soffbord i material som marmor, betong och glas vilket inte är direkt vanligt när det gäller övriga bord. Runda soffbord är heller inte direkt ovanligt och olika träslag som valnöt, ek och teak används relativt ofta till soffbord.

Det finns så klart även billiga soffbord som du med fördel kan hitta på exempelvis IKEA och Jysk. Här har vi dock fokuserat på soffbord med lite mer inriktning på design än pris. Du hittar här allt från modern design till soffbord som är av en mer klassisk design.

Soffbord som är designklassiker

Soffbord med mer vintage design och även industridesign är ofta populära. Det finns dock relativt få som betraktas som designklassiker. Det finns i och för sig ett par soffbord som onekligen ses som designklassiker. Ett exempel är Isamu Noguchi design från 1948. Ett annat exempel är Warren Platner soffbord från 1966. Dessa bord är fortfarande väldigt populära och kostar också därefter.

När det gäller designklassiker och kopior finns det även gott om dessa när det gäller soffbord. Du ska dock vara lite försiktig när det gäller dessa då kvalitén kan variera. Inte sällan är det också lite mer tveksamma butiker som erbjuder dessa möbler och leveranstiden är inte sällan upp till 2-3 månader.

Köp ditt soffbord online

Soffbordet är kanske det bord som lämpar sig bäst för att köpa online. Gillar du designen och priset finns det så klart många fördelar med att köpa det online. För det mesta är det billigare och det flesta onlinebutiker har både snabba leveranser och erbjuder delbetalning. Alla soffbord du ser här finns att köpa hos några av de största webbutikerna i Sverige. Du kan alltså känna dig trygg med att köpa ditt soffbord online. Glöm dock inte att kontrollera butikens returpolicy om du, mot alla förmodan, inte skulle vara nöjd.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.