Stolar

Hitta den rätta designstolen för ditt hem eller kontor. Här finner du både designklassiker och stolar med mer modern design.

Läs mer

Att köpa nya stolar kan vara både roligt och utmanande. Samtidigt som man självfallet vi ha en stol med schysst design vill man ju också att den ska vara skön att sitta i. Olika stolar har också olika prioritering när det det gäller design och funktion. En snygg kontorsstol är önskvärt men är den inte skön att sitta i hela dagen då du jobbar är den antagligen inte rätt alternativ.

Här presenterar vi alla typer av olika stolar. Matstolar, barstolar, gungstolar och mycket mer. Designen skiljer sig självfallet åt genom olika material, färger etc. Vissa är relativt billiga men det finns även väldigt exklusiva stolar med ansedd design som inte alla har råd med. Förhoppningsvis finner du här en stol som fyller både funktion och din planerade budget.

Designstolar som är klassiker

Som med de flesta möbler finns det även designstolar som betraktas som designklassiker. Den kanske mest kända designen när det gäller stolar kommer från makarna Charles och Ray Eames. Det står bakom av mängder av designklassiker när det gäller stolar. Bland designstolar som Eames har gjort märks bland annat RAR Gungstol, DSW matstol och mängder av kontorsstolar. Även många danska designers har gjort stora bidrag när det gäller stolar och design. Gemensamt har de att de alla är dyra. Detta har bidragit till att det finns gott om kopior av dessa designklassiker. Priserna på dessa är betydligt mänskligare men var noga med att kontrollera butiken om du vet att det är en kopia de säljer. Här presenterar vi bara designstolar från butiker som säljer originalen.

Köpa designstolar online

Som så många andra typer av möbler är det numera allt mer vanligt att köpa stolar online. Utbudet är bättre och det är idag enkelt att jämföra priser. Känner du till butiken i fråga kan du antagligen känna dig trygg med både betalningar och leverans. Och i det flesta fall finns det pengar att spara om du köper din designstol online istället för i en fysisk butik.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.