Gungstolar

En gungstol kan inte bara vara skön att sitta i. Här visar vi gungstolar med stilren design och som i vissa fall betraktas som designklassiker.

Läs mer

Att ha en gungstol i sitt hem är långt ifrån en självklarhet men ack så bekvämt. Här fokuserar vi dock inte på bekväma gungstolar utan snarare gungstolar med en ypperlig design. Och gungstolar med både modern, klassisk och en bit vågad design finns det faktiskt ganska gott om. Gungstolen har trots allt ett par år på nacken och numera finns det gungstolar i varierande material och utföranden. Är du ute efter en billig gungstol rekommenderar vi IKEA eller Jysk. Här finner du mer exklusiva gungstolar i material som både skinn och trä. Förhoppningsvis hittar du en design som inte bara är skön utan också fungerar för din ekonomi.

Gungstolar som blivit designklassiker

Det finns mängder av stolar som blivit designklassiker genom åren. Just gungstolar som betraktas som designklassiker är dock lite mer sällsynta. Den kanske mest kända gungstolen när det gäller design är nog RAR gungstolen av makarna Eames. Denna designklassiker ritades 1948 men är fortfarande omåttligt populär. Utöver en stilren design är den förvånansvärt skön att sitta i. Just möbler som är designklassiker blir dock snabbt dyra och det finns en mängd billiga kopior på marknaden. Kontrollera därför alltid butiken du planerar köpa ifrån lite extra om det är en designklassiker du är ute efter.

Köp din gungstol online

Att köpa möbler och inredning online blir vanligare för varje år som går. Utbudet är självfallet betydligt större än i den fysiska handeln och priserna är också oftast betydligt lägre. Just gungstolar är inget undantag. Utbudet må kanske inte vara lika stort som kökstolar och kontorsstolar men här finner du trots allt ett varierande utbud av gungstolar som du kan köpa enkelt online. Alla gungstolarna här säljs av några av de största e-handlarna i Sverige och de erbjuder både bra priser och leveransvillkor.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.