Vägglampor design

Här finner du ett stort utbud av vägglampor. Både designklassiker och lite mer modern design. Hitta den rätta vägglampan för just ditt hem.

Läs mer

En vägglampa är inte alltid nödvändig men inte sällan fyller den en funktion i sovrummet eller kanske i hallen. Även om vägglampan inte är fullt lika vanlig som exempelvis taklampan finns det gott om variationer gällande material, färger och design. Just vägglampor med en mer antik design är ofta populära men det finns ju självfallet vägglampor med en lite mer modern design.

Här presenterar vi vägglampor med en varierande design. Vissa är till och med betraktade som så kallade designklassiker. Utöver designen varierar även priset så klart. Så är du ute efter en billig vägglampa tror vi att det kan finnas ett par bra alternativ för dig med.

Vägglampor som är designklassiker

Det flesta designlampor som betraktas som designklassiker är tveklöst taklampor. Några enstaka golvlampor kan också betraktas som designklassiker. När det gäller vägglampor är AJ lampan av Arne Jacobsen antagligen en av de mest välkända. Trist nog är känd design dyr också när det gäller vägglampor. Men är du ute efter klassisk eller retro design när du ska köpa din nya vägglampa finns det faktiskt ett relativt stor utbud. Tyvärr finns det också en hel kopior av vägglampor. De må locka med ett billigare pris men det finns en betydande risk att du kommer bli besviken.

Köpa vägglampor online

Vet du redan vilket vägglampa du vill köpa? Då finns det egentligen ingen anledning att betala extra. Jämför istället de bästa priset online och köp från en webbutik du handlat hos tidigare eller som du litar på. Känner du inte till webbutiken som har det bästa priset finns det gott om sajter där du kan läsa recensioner. En av de bättre, enligt oss, är TrustPilot.

Alla vägglampor vi presenterar här går att köpa enkelt online hos större aktörer. Du kan därför känna dig helt trygg med både betalningar och leverans.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.