3-sits soffor

Här hittar du 3-sits soffor. Allt från designklassiker till mer moderna 3-sits soffor. Oavsett dina preferenser tror vi att du kan hitta en design på en 3-sits soffa som du gillar.

Läs mer

En snygg soffa blir inte sällan en central möbel i rummet. Inte minst om det är en lite större soffa som exempelvis en 3-sits soffa. När det gäller större soffor tänker nog de flesta på vardagsrummet när det gäller placeringen. Beroende på ditt hem kan det dock finnas andra platser där en lite större soffa får plats.

Variationen av design och material när det gäller 3-sits soffor är nästan oändlig. På grund av sin storlek kan en 3-sits soffa snabbt bli en dyr möbel. Inte minst om du önskar material som läder eller sammet. Den kan dock ses som en investering. Sköter du om din soffa är andrahandsvärdet helt ok och det finns definitivt en marknad för begagnade soffor.

Här har vi valt att presentera en variation av 3-sits soffor. Både när de gäller design och materialval. De kanske inte är det absolut billigaste sofforna så om det är en billig soffa du letar efter är nog exempelvis IKEA ett bättre alternativ.

3-sits soffor som är designklassiker

Det finns mängder av soffor som designades på 50- och 60-talet som idag är extremt efterfrågade. Dessa så kallade designklassiker är också väldigt dyra och det görs kopior av dessa soffor med varierande kvalité. Har du råd rekommenderar vi alltid att köpa originalet. Det finns dock kopior som görs med god kvalité men går du den vägen bör du kontrollera butiken lite mer noggrant.

Bland de designklassiker som finns när det gäller soffor finns det gott om exempel på dansk design. KB05 soffan av Børge Mogensen hör än idag till en av de mest eftertraktade sofforna på marknaden. Just denna soffa finns även som 2-sits. Även Arne Jacobsen, en annan stor dansk designer, står bakom flera designklassiker när det gäller soffor.

Köp din 3-sits soffa online

Soffan är en lite knepig möbel att köpa online. Utöver att det är en dyr möbel vill de flesta gärna provsitta den. Vet du dock vad du är ute efter finns det pengar att spara om du köper den online. Alla soffor vi presenterar här går att köpa hos några av de största e-handlarna i Skandinavien. Du kan med andra ord känna dig säker när det gäller betalningar, leverans etc.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.