2-sits soffor

Här hittar du 2-sits soffor. Allt från designklassiker till mer moderna soffor. Oavsett design tror vi att du kan hitta en 2-sits soffa du gillar.

Läs mer

Att hitta rätta soffan kan vara både kul och aningen frustrerande. Den första delen i urvalet brukar för det mesta vara måtten. Önskar du dig en 2-sits soffa eller får du kanske plats med en 3-sitssoffa? En typisk 2-sits soffa är cirka 180 cm i bredd. Gott om plats för två personer att sitta i.

Det är egentligen sällan någon större skillnad på 2-sits och 3-sits soffor. Det är dock aningen mindre vanligt med 2-sits soffor som har en divan. I övrigt är design och materialval relativt liknande.

Här har vi valt att presentera ett varierande urval av 2-sits soffor med både modern och klassiskt design. Materialen varierar mellan sammet, skinn och diverse andra tyger. Gemensamt är fokuset på design även om komforten inte ska förringas.

2-sits soffor som är designklassiker

Det finns gott om 2-sits soffor som är så kallade designklassiker. Många av dem finns även i andra utföranden men oavsett bredd/funktion kan dessa soffor bli en ganska stor investering. Inte sällan är det en dansk designer som står bakom designen. Många av dessa designikoner säljs även som kopior till ett betydligt billigare pris. Vissa kan vara av mycket bra kvalité men är du ute efter designklassiker rekommenderar vi dig att köpa originalet. Under förutsättning att du har råd.

Köp din 2-sits soffa online

Större möbler kan ibland uppfattas som lite jobbigare att köpa online. När det gäller soffor vill man inte sällan också få chansen att provsitta den. Gillar du designen och har faktiskt haft en chans att provsitta soffan finns det dock många fördelar med att köpa den online. Priset är inte sällan betydligt billigare. De flesta e-handlare erbjuder också avbetalning om du så önskar.

Alla 2-sits soffor som vi presenterar här går att köpa online hos några av Nordens största aktörer. Planerar du att köpa soffan online kan det alltid kännas skönt att köpa den hos en större aktör som du kan lita på när det gäller både betalningar och leveranser.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.