Bäddsoffor

En designad bäddsoffa kan vara både snygg och praktiskt. Förhoppningsvis hittar du här en bäddsoffa som du gillar.

Läs mer

möbler fyller så olika funktioner som en bäddsoffa. Från att kunna vara en gemensam yta framför TVn eller i vardagsrummet förvandlas den snabbt till en säng. Få bäddsoffor uppfyller båda funktionerna lika bra. Det är också en svår möbel att prova. Du kommer antagligen inte provsitta den för att sedan bädda om den för se hur den fungerar som en säng.

Oavsett vilken funktion du prioriterar när du väljer ut din bäddsoffa finns det faktiskt ganska stor variation av bäddsoffor. Det finns bäddsoffor med divan och schäslong och det finns även bäddsoffor som är både tvåsits och tresits och i olika material. Det finns till och med bäddsoffor i läder. Oavsett vilken typ av bäddsoffa du är ute efter hoppas vi att du här hittar något du gillar eller får inspiration av.

Bäddsoffor och design

Det finns mängder av soffor som betraktas som designklassiker. När det gäller bäddsoffor är det dock få som anses vara av klassisk design. Det finns dock gott om modern och varierande design när det gäller dessa soffor. Utvecklingen har också gjort att de begränsningar som finns med tanke på soffans funktion inte är lika begränsande som tidigare. Men det är ändå svårt att argumentera för att det finns bäddsoffor som är snyggare än en vanlig soffa eller skönare än en vanlig säng.

Köpa din bäddsoffa online

Att köpa möbler online blir allt vanligare. Just bäddsoffor är inget undantag. Det finns idag ett stort utbud av bäddsoffor som går att köpa online. Billiga bäddsoffor hittar du hos exempelvis IKEA men just bäddsoffan är faktiskt inte så farligt dyr med tanke på att den faktiskt är två olika typer av möbler. Alla bäddsoffor vi presenterar här går att köpa hos större svenska e-handlare. Du kan alltså känna dig trygg med att handla online när det gäller både betalningar och leveranser.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.