Skrivbord

Här presenterar vi skrivbord med fokus på design. Ett skrivbord med snygg design kan verkligen lyfta ett hem eller ett kontor.

Läs mer

Skrivbordet är kanske det bord där det funktionella mest överväger designen. Vid skrivbordet sitter du och jobbar och inte sällan under långa tider i sträck. Följaktligen behöver du sitta (eller stå) skönt och få plats med kanske inte bara en dator utan även andra former av tillbehör.

Just de olika former av behov när det gäller skrivbord gör att det finns en stor variation. Det finns så klart höj och sänkbara skrivbord. Men det finns också en stor variation av förvaring när det gäller skrivbord. Allt från lådor till diverse hyllsystem. Även materialen kan variera från glas, marmor till olika träslag som ek, björk, valnöt och mycket mer.

Skrivbordets utseende och funktion har också en tendens att vara olika om bordet är främst för ett kontor eller till ett hem. Här har vi valt att presentera skrivbord som funkar för både kontoret och hemmet i olika design med varierande funktion. De absolut billigaste skrivborden hittar du antagligen inte här. Är det just ett billigt skrivbord du letar efter finns det ett bra utbud av dessa hos exempelvis IKEA och Jysk.

Skrivbord och design

Just skrivbordets funktion kan sätta hinder när det kommer till design. Inte minst om du önskar ett höj och sänkbart skrivbord. Vi har här valt att fokusera på skrivbord med en lite mer “spännande design”. Exempelvis skrivbord med stora inslag av glas eller utmanande design när det gäller förvaring. Ju mer design du efterfrågar desto dyrare blir det oftast. Skrivbord är inget undantag när det gäller detta men förhoppningsvis hittar du här något som passar din budget och som passar bra med din kontorsstol.

Köp skrivbordet online

Om du är ute efter flera skrivbord till ett kontor finns det mängder av aktörer som säljer dessa online. Är du däremot ute efter ett enstaka skrivbord till hemmet eller kontoret finns det också gott om fysiska butiker som erbjuder skrivbord med lite mer spännande design. Utbudet online är dock betydligt större än i någon enstaka butik. Så egentligen finns de ganska få anledningar till att inte köpa skrivbordet online. Inte minst med tanke på att det oftast blir betydligt billigare. Alla borden vi presenterar här går enkelt att köpa online hos några av de största aktörerna i Norden. De erbjuder trygga betalningslösningar och i regel snabba leveranser.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.