Barstolar

En schysst designad barstol kan verkligen lyfta ett kök eller ett kontor. Här hittar du olika designs av barstolar som du kan köpa enkelt online.

Läs mer

Barstolar är inte bara populärt på restauranger utan även i många svenska hem. Barstolen kanske inte alltid är den bekvämaste av stolar då tanken inte är att du nödvändigtvis ska sitta i den under en speciellt lång tid. Om barstolen är med eller utan ryggstöd gör självfallet en stor skillnad på bekvämligheten. Här presenterar vi barstolar både med och utan ryggstöd.

Utöver ryggstödets vara eller icke vara finns det gott om varierande design när det gäller barstolar, Inte minst i material. Barstolar i trä är antagligen vanligast men det finns gott om exempel på barstolar i industristil. Det finns dynor i läder, sammet och så vidare. Vilken design som passar dig bäst beror till stor del på vilket barbord eller köksö stolarna ska stå vid.

Letar du efter en billig barstol finns det ett relativt stor utbud på exempelvis IKEA, Jysk och Mio. Här har vid dock valt att fokusera på mer designade barstolar som inte alltid hör till de absolut billigaste alternativen.

Barstolar som är designklassiker

Många av de möbler och lampor vi presenterar här på Designtips.nu betraktas som designklassiker. När det gäller just barstolar är det dock inte lika vanligt med dessa designikoner. Det finns ändå exempel på barstolar vars design inte längre kan klassas som moderna men det är inte alls samma fokus på designklassiker när det gäller just barstolar. Det bidrar också till att dessa stolar inte nödvändigtvis behöver vara lika dyra som en del matstolar eller kontorsstolar som i vissa fall blivit lite av statussymboler.

Köp barstolen online

Som med de flesta typer av möbler är utbudet av barstolar betydligt större online än i någon fysisk butik. I kombination med att de heller inte är lika dyra som många andra stolar gör barstolen extra lämplig att köpa online. Alla barstolar vi presenterar här går att köpa online hos några av de mest populära webbshopparna i Sverige. Du kan alltså känna dig trygg med både betalningar och leverans. Glöm dock inte att kontrollera butikens returpolicy innan du genomför ditt köp. Speciellt om du inte provsuttit barstolen innan.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.