Bord

Här presenterar vi bord för olika funktioner och med olika design. Vissa är så kallade designklassiker. Andra bord är både billiga och moderna.

Läs mer

Ett bord kan fylla mängder av funktioner och som tur är finns det både dyra designbord och billigare bord som de flesta av oss har råd med. Oavsett vilket typ av bord du letar efter har vi här ett utbud av olika typer av designbord. Vi presenterar här allt från matbord och barbord till soffbord och skrivbord. Variationen mellan borden är stor. Du hittar allt från glasbord till bord i olika träslag. Letar du exempelvis efter ett runt matbord finner du här flera olika alternativ.

Vissa av borden har en mer modern design och vissa är så kallade designklassiker. Skillnaden på pris kan vara stor men vi hoppas att du här hittar ett bord vars design du gillar samtidigt som priset inte överstiger din budget.

Bord som är designklassiker

Även om det regelbundet kommer nya designbord finns det mängder av äldre bord som fortfarande är väldigt populära. Dessa bord brukar kallas för designklassiker eller designikoner. Just dansk design är överrepresenterade när det designklassiker och bord men utbudet är stort. Ett exempel på ett bord som idag är betraktat som en designklassiker är Eileen Grays bord E-1027. Denna klassiker designades 1927 men är populärt än idag.

Om du letar efter designklassiker kommer du snabbt inse att priset kan vara väldigt högt. Det finns dock ett relativt stort utbud av billiga kopior men en kopia är ju inte riktigt samma sak. Oavsett storleken på din plånbok hoppas vi att du här kan hitta ett bord du är exalterad av.

Köpa designbord på nätet

Alla bord som presenteras här går enkelt att köpa tryggt och säkert online. Så har du bestämt dig för vilket bord du vill ha går det att spara lite pengar på att köpa det online.Till skillnad från fysiska butiker är det fasta kostnaderna lägre för en e-handlare. Detta gör att du kan hitta billigare alternativ. Alla e-handlare vi presenterar här har också smidig hemleverans oavsett vilket möbel du är intresserad av.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.