Möbler

Letar du efter designmöbler. Här hittar du allt från bord och fåtöljer till soffor och mycket annat.

Läs mer

Möbler är en så pass stor del av inredningen oavsett om det är ett hem eller ett kontor. Oavsett möbelns funktion finns det därför så klart ett stort mått av smak gällande design. Inte sällan är det dock ekonomin som styr valet av våra möbler. IKEA har ett fantastiskt utbud av billiga möbler men står sig svagt när det gäller design och originalitet. Så är det designmöbler och ett lite mer unikt hem du letar efter är IKEA kanske inte rätt plats att köpa möbler på.

Designmöbler som är designklassiker

Genom åren har det designats mängder av möbler som idag betraktas som så kallade designklassiker. Det finns exempelvis fåtöljer som Åskbollen av Eero Aarnio och stolar som DSW stolen av Charles Eames. Trots att dessa designmöbler designades för 70 år sedan finns det idag i mängder av svenska hem. Designklassiker som dessa är dock inte billiga och det finns därför mängder av kopior av dessa designmöbler.

Möbler för ditt hem

Letar du efter designmöbler till hem finner du här allt från 2-sits soffor till köksbord och matstolar. Vi presenterar här möbler i olika prisklasser som finns tillgängliga att köpa online hos några av Sveriges största e-handlare. Du kan med andra ord känna dig trygg med att köpa din möbler online. Några av de möbler vi presenterar här betraktas som designklassiker. I dessa fall är det inte kopior. Men utöver designklassiker presenterar vi även möbler med en mer modern design.

Möbler för kontoret

Utöver designmöbler till hemmet presenterar vi även kontorsmöbler med en spännande design. Du finner här exempelvis skrivbord och kontorsstolar som i vissa fall har nått statusen som designklassiker. Men på samma sätt som möbler för ditt hem kan kontorsmöbler med god design snabbt bli väldigt dyra. Vi tror dock att vi här presenterar en bra variation av kontorsmöbler både när det gäller design och pris.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.