Fåtöljer

Letar du efter en fåtölj?. Här hittar du allt från designklassiker till fåtöljer med en mer modern design.

Läs mer

Som så många andra möbler kan en fåtölj fylla olika funktioner. Den kan vara allt från en skön plats att läsa i ditt hem till en fåtölj för besökare att vänta i när de besöker ditt kontor. Oavsett funktion kan en design fåtölj verkligen lyfta ett rum. Här presenterar vi design fåtöljer i både modern design och en mer klassisk design. Oavsett ålder på designen finns det en god variation av både material och stil. Fåtöljer i exempelvis skinn har varit populära genom åren men det finns även fåtöljer helt i trä som många gillar. Ett exempel på en populär träfåtölj är LCW av Charles Eames.

Med god design kommer tyvärr ett högre pris. Vi har här valt att presentera allt från de allra dyraste fåtöljerna till lite billigare fåtöljer. Förhoppningsvis hittar du här en design fåtölj som passar både din smak och din plånbok.

Fåtöljer som är designklassiker

Några av de allra dyraste design fåtöljerna betraktas idag som designklassiker. Många av dem designades på 1950- och 1960-talet men är fortfarande extremt populära idag. Charles Eames salongsstol (eller Lounge Chair) är ett ypperligt exempel på en design fåtölj från 1954 som än idag är en av de mest eftertraktade fåtöljerna för många svenskar. Den finns även mängder av exempel på dansk design och populära fåtöljer. Oavsett designklassiker och fåtölj är de i regel rejält dyra. Tyvärr finns de därför mängder av kopior av fåtöljer som är designklassiker. De må vara billiga men sällan av samma kvalité.

Handla din fåtölj online

Om du redan provsuttit din fåtölj och gillar dessa känsla och design finns det egentligen ingen ursäkt till att inte köpa den online. I regel är det billigare att köpa den online än i en fysisk butik. Alla design fåtöljer vi presenterar här går att köpa både enkelt och säkert hos några av de största webbshopparna i Sverige.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.