Barbord

Letar du efter ett snyggt barbord? Se vårt utbud av barbord med varierande design.

Läs mer

Ett snyggt barbord är inte bara för restauranger och diverse serveringar. Ett barbord med god design är även något många önskar till sitt hem eller kontor. Som tur är finns det gott om varierande design när det gäller barbord. Det handlar inte bara om material utan även form och funktion. Här presenterar vi barbord i varierande material som trä och glas och för olika mängder personer. Vanligast är det nog med barbord för 2 eller 4 personer men det finns faktiskt större barbord än så. När det gäller design finner du här både barbord med lite mer retro design som modern design.

När det gäller att hitta ett snyggt barbord är det nästan lika viktigt att hitta matchande barstolar. Här kan det ibland bli lite komplicerat då barbord kan variera ganska mycket i höjd vilket i sin tur limiterar utbudet av barstolar. Så glöm inte att kontrollera måtten både på bordet och stolarna. Speciellt om du planerar att köpa barbordet online.

Barbord som är designklassiker

Här på Designtips.se presenterar vi mängder av bord som idag betraktas som designklassiker. När det gäller barbordet är det dock lite svårt att hitta en ikonisk design som idag betraktas som en klassiker. Det finns dock mängder av exempel av designers från mitten av 1900-talet som gett upphov till spännande barbord som kan ses i möbelaffärer än idag. Inte minst dansk design är överrepresenterade när det gäller olika typer av bord. Barbord är inget undantag.

Köpa barbordet online

Som så många andra möbler är utbudet av barbord betydligt större online än i fysiska butiker. Så är du osäker kring design finns det mängder av sajter (inklusive denna) där du kan finna inspiration. Barborden vi presenterar här går enkelt att köpa online hos några av Skandinaviens största butiker. Du kan med andra ord känna dig säker med både betalningar och leverans. Som med alla köp online rekommenderar vi dock att du kontrollerar butikens returpolicy.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.