Publicerad den

Missa inte reor och erbjudanden

Missa inte reor och erbjudanden

Möbler och diverse inredning kan vara dyrt. Mycket dyrt om du letar efter designmöbler som är original. Men som med de flesta produkter kan det finnas diverse möjligheter att spara en del pengar om du spelar dina kort rätt.

De tips vi går igenom här går i det flesta fall att nyttja såväl online som i den fysiska handeln. Oavsett hur du handlar kräver det en viss framförhållning och uppmärksamhet.

Missa inte större reor

Från att tidigare vara en mellandagsrea per år finns det betydligt fler tillfällen att fynda möbler och inredning på rea. Inte minst online. Många (inte alla) har större reor kring Black Friday och vissa har också börjat med bra erbjudanden under Singles Day. Är du ute efter en ny taklampa eller matbord kan det vara värt att vänta in dessa större reor. Kontrollera gärna priser några veckor innan och glöm inte att anmäla dig till nyhetsbrev i god tid innan så att du får information om när rean börjar.

Rabattkoder kan vara värt att kolla

Om du handlar online kan det i vissa fall finnas koder som ger dig en rabatt i kassan. Oftast är det koder som befintliga kunder får som någon form av incitament. Men vissa aktörer har diverse samarbeten där du eventuellt kan få en kod. Om du exempelvis söker på rabattkoder och olika butiker kommer du förhoppningsvis hitta något som kan ge dig ett lite bättre pris. Om du skulle söka på hitta homeroom rabattkod kommer du antagligen få ett par förslag på rabattkoder. Det är inte alltid koderna som presenteras är aktuella men det kan vara värt ett försök.

Utförsäljningar och auktioner

Då fler och fler handlar inredning online blir det tyvärr tuffare för den fysiska handel att hålla konkurrenskraftiga priser. Och med tider som nu med Covid-19 går allt fler fysiska butiker i konkurs. Det är så klart tråkigt men det kan vara en möjlighet att fynda. Dels på diverse utförsäljningar men även på olika typer av auktioner av konkursbon.