Designhotell – Copperhill Mountain Lodge i Åre

På toppen av Förberget i Åre ligger Copperhill Mountain Lodge. Detta spektakulära hotell öppnades 2008 och har mottagit flera priser för sin design och sitt populära spa.

Hotell Åre

Copperhill Mountain Lodge i Åre

Copperhill Mountain Lodge är ritat av den amerikanska arkitekten Peter Bohlin och dess interiör är framtagen av Koncept Stockholm AB. Initialt var tanken att de skulle byggas bostadsrätter men idag finns här 112 hotellrum.

I filmen nedan visas en kortare presentation av Åre och hotellet.

Hotellets rum

Rummen och sviterna på Copperhill Mountain Lodge är modernt inredda och erbjuder alla det bekvämligheter du kan tänkas efterfråga från ett förstklassigt hotell. Alla rummen har bland annat en 40 tums LCD-TV och det rymliga badrummen har också golvvärme. Men bor du Copperhill Mountain Lodge är chansen stor att du kommer spendera din tid på andra platser på hotellet, exempelvis deras prisbelönta spa.

Copperhill Mountain Lodges spa

Utöver hotellets design är det dess spa som verkligen satt Copperhill Mountain Lodge på kartan. Hotellets spa erbjuder bland annat en panoramautsikt över Åreskutan och här finner du heta källor både inomhus och utomhus. Spaavdelning har också pool, bastu, gym och en relaxavdelning. Allt är mycket väl genomtänkt och också en stor anledning till att hotellet är ett av de populäraste i Åre.

Boka rum

Copperhill Mountain Lodge är öppet året om men som övriga hotell i Åre är det under vintersäsongen det är som svårast att hitta ett ledigt rum. Klicka här för mer information kring tillgänglighet och aktuella priser på Copperhill Mountain Lodge.

Mycket nöje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *